Güzellik

2022-2023 Etek Trendleri

Bayanların gardıroplarındaki vazgeçilmez parçalardan biri olan etekler 2022 yılında da çok tercih edilecek. 2022-2023 kış modasında pek çok bayan etek giymeyi tercih edecek. Vücut yapınıza uygun etek modelleriyle şık bir görünüme kavuşmanız mümkün. Bu yıl uzun ve geniş eteklerin yanı sıra pilili etekler ve midi eteklerde moda.

2022’de sık sık metalik pilili etek modelleriyle karşı karşıya kalacağız. Geniş ve uzun etekler olduğundan kilolu göstereceği için kilo bayanların bu tarz etekleri tercih etmesi önerilmiyor.  Her model etek 2018’de çok tercih edileceğe benziyor. Gri ve siyah tonlarındaki mini eteklerde yine bayanların gardıroplarındaki yerini koruyor.

Siyah ve Gri Mini Etek Modelleri

2022 etek trendleri arasında mini etekler çok önemli bir yere sahip. Gri tonların çok tercih edildiği mini etekler yeni sezonun gözde modelleri arasında yer alıyor.

Dar ve mini eteklerin yanı sıra geniş ve mini eteklerde bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Gri ve siyah uyumunu sık sık yaşayacağımız 2022 yılında eteklerin modası hiçbir zaman geçmiyor.

 

Kalem Etekler

Kalem etekler hem günlük hayatta hem de iş hayatında çok sevilerek kullanılan parçalar arasında yer alır. Günlük hayatınızda babet veya spor ayakkabıyla kombinleyebileceğiniz kalem etekleri tişörtle spor bir görünüm kazandırabilirsiniz.

İş hayatında ne giyeceğim diye düşünen kişiler için kalem etek büyük bir kurtarıcı. Bir gömlek veya şık bir bluzle kombinlediğiniz kalem etekler hoş bir görünüm kazanmanızı sağlar Her yıl olduğu gibi 2022 modasında da kalem eteklerin yeri ayrı.

 

 

Midi Etek Modelleri

Midi etekler 2022-2023 etek modasını yansıtan etekler arasında yer alıyor. Geniş, uzun ve renkli midi etekler bu sezon kadınların çok seveceği parçalardan biri olacak. Midi etekler dizin çok az altında olan etekler olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek bel ve midi etekler doğru kombinlendiğinde göz alıcı bir görünüm kazanmanızı sağlıyor.

Kısa boylu kişiler stiletto giyerek midi eteklerini kullanırken uzun boylu kişiler babetle dahi midi eteklerini kombinleyebilir. Midi eteğin en büyük avantajlarından biri de kişiyi olduğundan uzun boylu göstermesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatıp sayfayı yenileyiniz.