GüzellikYaşam ve Güzellik

2023 Gözlük Modası

Güneş gözlükleri tarzınızı tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. Bu nedenle 2023 yılında da güneş gözlüğü seçimi oldukça önemlidir. Güneş gözlüğü seçerken mutlaka kendinize yakışan, güneşin zararlı etkilerine karşı sizi koruyan gözlükler tercih etmelisiniz. Güneş gözlüğünü doğru bir şekilde seçmek oldukça önemli. 2023 gözlük modasına uygun ve size yakışan gözlükler tercih ederek tarzınızı yansıtma imkanı yakalayabilirsiniz.

Yuvarlak Çerçeveli Gözlükler

1960’lı yılların modası 2023’de esintisine devam ediyor. Yuvarlak çerçeveli gözlükler 2023 yılında da çok moda.  Modası hiç geçmeyen yuvarlak çerçeveli gözlükler yüze tam oturur ve Güneş gözlüğü bir model olma özelliğine sahiptir. Çok popüler hale gelmiş olan yuvarlak çerçeveli gözlükler yüz hatlarının keskin bir şekilde göstermeye yardımcı oluyor.

Yumuşak bir şekilde görünmenize imkan sunan gözlükler hem çok rahat hem de çok kullanışlı. Pek çok markanın farklı modellerde yuvarlak çerçeveli gözlük modelleri mevcut. Özellikle kullanılan hafif çerçeve sayesinde gözlük yok denecek kadar hafifliyor. Rahat bir gözlük arıyorsanız yuvarlak çerçeveli gözlükleri çok seveceksiniz.

Renkli Camlı Gözlükler

2023 modasına renkli camlı gözlükler ön plana çıkıyor. Her tarza uyum sağlayan renkli camlı gözlükler sizlerin cool bir hava kazanmanıza yardımcı olacak.  Sarı, yeşil veya pembe gibi farklı renklerde hazırlanan renkli camlı gözlükler sayesinde havalı bir tarza sahip olmanız mümkün.

Çift Camlı Gözlükler

Çift camlı gözlükler 2022 yılında olduğu gibi 2023’de de moda olmaya devam ediyor. Marjinal bir çizgiye sahip olan çift camlı gözlükler bu senenin ön plana çıkan modellerinden biri olarak kendini gösteriyor.

2023’de Gözlük Modellerinde Retro Etkisi

2023 gözlük modellerinde retro etkisini sonuna kadar hissedeceğiz. Özellikle retro desenlerle hazırlanmış olan güneş gözlükleri vintage tarzını da benimsemiştir. Kadınların favorisi haline gelen retro gözlük modelleri şık bir tarza sahip olmanız için sizleri bekliyor. Feminen bir hava kazanmak istiyorsanız vintage kıyafetlerle retro desenli gözlüklerinizi kombinleyebilirsiniz. Bu gözlük modelleri sayesinde nostaljik bir tarz sizleri bekliyor olacak. Yeni yılda kendinize uygun gözlük modelini seçerek modayı yakından takip edebilir ve kendi tarzınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyicinizi kapatıp sayfayı yenileyiniz.